PSD Gorj mai pierde un primar

Un primar din Gorj s-a arătat interesat de a se alătura echipei Partidului Național Liberal. Este vorba despre primarul social-democrat al comunei Godinești, Aurariu Coman. Decizia acestuia a venit la scurt timp după ce edilul din Tismana a spus că urmează să candideze pentru un nou mandat din partea PNL.

Aurariu Coman a fost timp de 10 ani viceprimar liberal în comuna Godinești. La alegerile din 2016, Aurariu a ales să candideze pentru funcția de primar din partea PSD, reușind să obțină primul mandat. După mai multe nemulțumiri pe care le-a avut privind social-democrații, Coman a ales să revină la PNL, iar cel mai probabil va candida pentru un nou mandat din partea acestei formațiuni politice.

”În momentul de față nu poate pleca, și-ar pierde mandatul. Faptul că la o viitoare candidatură vrea să candideze din partea Partidului Național Liberal este o altă discuție. Astfel de lucruri de întâmplă pentru că noi avem o altă viziune față de celălalt partid. Primarul și-a expus anumite nemulțumiri. Nu e vorba despre o recuperare”, a spus liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 5,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: