Roberta, polițista din Roșia de Amaradia, a fost condusă pe ultimul drum

Familia, apropiații și întreaga comunitate din Roșia de Amaradia au condus-o ieri pe ultimul drum pe Roberta, tânăra polițistă care și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Întreaga comunitate este șocată de tragedie. „Nu ne vine să credem. Era un copil așa cuminte și și-a dorit dintotdeauna să fie polițistă. E parcă un coșmar”, e mărturia unei localnice. „Toată lumea e încă în stare de șoc. O știam de când era mică. A terminat școala anul trecut și a fost repartizată acolo, la Brașov. Nu am auzit să fi avut vreodată probleme. E o adevărată tragedie pentru noi”, afirmă o altă femeie din comună. 

Roberta avea 21 de ani. Era polițistă în județul Brașov de câteva luni. Era la volanul autospecialei când o remorcă a lovit mașina. Tânăra n-a avut nicio șansă în urma impactului.

”Ai plecat mult prea devreme dintre noi, Roberta!


Tânără, visătoare, un om exceptional și un polițist devotat. Însă pentru tine misiunea a luat sfârșit… un sfârșit tragic și prematur, mult prea greu de înțeles pentru noi.


E dificil să vorbești despre colegi căzuți la datorie. Am avea atât de multe de spus, însă cuvintele sunt de prisos. În situația data, viața nu a fost nici corectă, nici demnă.


Cu doliu în suflet și lacrimi în ochi, te-am condus astăzi pe ultimul drum.


Regretăm profund pierderea ta, dragă colegă!


Drum lin către îngeri, Roberta!”, a fost mesajul polițiștilor, care au fost alături de familia îndurerată.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: