Revenirea lui Mitriță, motiv de nemulțumire la Universitatea Craiova 

Se pare că nu toată lumea s-a bucurat după revenirea lui Mitriță. Basarab Panduru, fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, este de părere că revenirea lui Alex Mitriță în Bănie nu i-a picat bine lui Andrei Ivan.

Andrei Ivan a fost nevoit să schimbe postul după revenirea lui Alex Mitriță, finul lui Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova, iar acest lucru s-a văzut în prestațiile internaționalului român în vârstă de 26 de ani.

Basarab Panduru este de părere că Andrei Ivan nu s-a obișnuit cu ideea că i-a fost schimbat postul după venirea lui Alex Mitriță, iar în interiorul acestuia există o nemulțumire față de faptul că a fost „sacrificat” pentru a-i face loc în primul „11” lui Mitriță.

„De ce nu ar avea mintea limpede la unul dintre cei mai buni jucători? De-a lungul campionatului, când a jucat în stânga, ţi-a dat impresia că reuşeşte să găsească soluţii bune, de cele mai multe ori. 

Nu ştiu acum cu trecerea asta. Nu ştiu dacă el nu are o problemă cu trecerea din stânga ca vârf, că a început ca vârf. Crezi că el a trecut peste momentul mutării din stânga în altă parte, chiar în vârf de atac? Mi se pare că încă n-a trecut. Toate lucrurile astea se întâmplă, că în interiorul lui e o nemulţumire, parcă”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Basarab Panduru a vorbit și despre ratarea lui Andrei Ivan din meciul jucat de Universitatea Craiova cu CFR Cluj. În minutul 43, atacantul în vârstă de 26 de ani a scăpat singur cu Răzvan Sava, însă a ratat deși se afla într-o poziție foarte bună.

Vizualizări: 8,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: