Echipa lui Dragoș Militaru va avea un nou sponsor 

Echipa preluată de cel mai bun antrenor din Liga 2, gorjeanul Dragoș Militaru, face deja pași mari spre o posibilă promovare în Liga 1 în acest sezon. Târgoviștea se pregătește să revină în prima ligă și a perfectat numeroase transferuri, aducând la echipă și noi sponsori. 

Pentru început elevii lui Militaru se pregătesc pentru al doilea meci în nocturnă din istoria Chindiei și primul după cel nefericit cu FC Voluntari, care a marcat inaugurarea stadionului ”Eugen Popescu”, după aproape patru ani de lucrări, dar și retrogradarea echipei în Liga 2.

Marți, 8 august, de la ora 21:00, Chindia debutează în noul sezon într-un meci pe teren propriu cu Steaua, care stârnește un interes ridicat în rândul microbiștilor, fani ai Chindiei, dar și ai ”militarilor”, ultimii aflați în ”război” cu conducerea clubului, după aprobarea accesului FCSB în Ghencea.

Chindia a încheiat un contract de sponsorizare cu Oțelinox, companie specializată în producerea de materiale feroase, cu vechime considerabilă în industria din România și care număra, la finalul anului trecut, circa 600 de angajați.

Înțelegerea a fost parafată luni, 31 august 2023, Oțelinox urmând să devină, cel mai probabil, sponsorul principal al echipei în sezonul 2023-2024.

În ultimele două sezoane din prima ligă, numele principal de pe tricouri a fost al celor de la Gias.

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: