Au remizat cu o echipă de Liga 3 înaintea debutului în noul sezon

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat serie de jocuri de verificare cu o remiză cu o formație de Liga 3. Meciul disputat în deplasare cu Phoenix Buziaș s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În ultimul test programat înainte de startul noului sezon al Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat la Timișoara, cu scorul de 0-0, cu echipa din Liga 3 Phoenix Buziaş, formație care a evoluat în play-out-ul Seriei a 8-a, la prima sa participare în Liga 3, după ce sezonul trecut promovase din Liga 4. 

Partida a avut loc pe stadionul Electrica din Timișoara, acolo unde în ultimele sezoane a jucat acasă echipele ACS Poli și Ripensia, ambele desființate între timp, iar din această vară se mută acolo SSU Poli Timișoara, recent retrogradată în Liga 3.

Jucătorii utilizați de divizionara secundă, cea mai mare parte dintre ei fiind transferați în această vară de antrenorul Călin Cojocaru, n-au putut înscrie în poarta echipei din Liga 3, în clida faptului că, conform spuselor celor de la ACS Viitorul „Băieții noștri au controlat destul de autoritar jocul, creându-și un număr mare de ocazii clare de a marca”. Cu șapte nou-veniți în primul unsprezece, cei de la ACS Viitorul au arătat cam la fel ca adversarul din Liga 3, și nici rezervele nu au arătat mai mult după pauză, mai ales că a fost vorba de jucătorii veniți de la satelitul din Liga 3.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: