Reorganizare la CEO. Mai puțini șefi

Dispar unele posturi de șefi de la Complexul Energetic Oltenia. O reorganizare a companiei urmează să fie făcută până la 1 iunie.

”Și săptămâna trecută am discutat cu domnul președinte al directoratului despre această reorganizare și nu își mai permite să nu facă această reorganizare. Spunea domnia sa că începând de săptămâna asta va începe să lucreze la această reorganizare, asta însemnând disparițiile unor posturi de șefi. Nu neapărat de reorganizare astfel încât să se producă concedieri, foarte mulți nu se va vor mai găsi în postura de șefi. Unii nu mai au numărul suficient de personal ca să poate să conducă o anumită organizație, sunt foarte multe posturi de conducere în CEO. Eu, personal, nu le-am văzut rostul. O să fim atenți doar să nu fie abuzuri”, a spus președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, la Radio Infinit.


Nu este clar numărul de șefi care nu se vor mai afla pe astfel de funcții, însă Munteanu spune că ar fi vorba de sute de posturi.

În ceea ce privește bugetul, această reorganizare înseamnă și economie: Evident că prin reducerea numărului de șefi se va produce și se va face și o economie la bugetul companiei. Salariile sunt destul de mari la șefii de servicii, șefii de birou și automat scade și salariul, se va face economie”, a mai aduăgat Alin Munteanu.

Vizualizări: 3,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: