Reghecampf îşi „destinde” elevii în pauză cu un amical

Profitând de pauza competiţională provocată de meciurile echipelor naţionale, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a dorit să-şi ţină în priză elevii. Acesta a programta un alt meci de verificare în acest week-end, în compania echipei de ligă secundă ACS Viitorul Târgu Jiu.

Amicalul cu Universitatea Craiova va fi debutul antrenorului Alexandru Ciobanu pe banca gorjenilor în calitatea de antrenor principal. Partida se va desfăşura în cantonamentul „Ilie Balaci” al Universităţii Craiova, din Lunca Jiului, duminică, de la ora 11.

Cele două formaţii s-au mai duelat într-un amical în urmă cu o lună, tot pe terenul de antrenament al echipei din Bănie,  Universitatea Craiova câştigând atunci cu 4-0, goluri marcate de: Bogdan Vătăjelu (min. 16), Ante Roguljic (min. 75), Atanas Trică-Balaci (min. 77) și Gustavo Di Mauro (min. 86). De asemenea, Universitatea Craiova şi ACS Viitorul s-au întâlnit în sezonul trecut în două meciuri oficiale, în semifinalele Cupei României, echipa din Bănie calificându-se după 3-0 acasă şi 2-2 în deplasare, ulterior câştigând şi trofeul.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: