Probleme de lot pentru Universitatea Craiova

Majoritatea echipelor din Liga I îl invidiază pe Laurenţiu Reghecampf pentru lotul de care dispune la Universitatea Craiova. Cu toate acestea şi Craiova poate avea probleme de lot atunci când are accidentări şi suspendări.

În ciuda lotului destul de numeros, cu multiple variante pe fiecare poziţie, Laurenţiu Reghecampf are probleme serioase pe două posturi, cel de fundaş dreapta şi cel de mijlocaş la închidere, a informat Pro Sport. Variante ar fi, problema este că niciunul dintre cei folosiţi nu au confirmat în turul sezonului regulat. Reghecampf n-a fost mulţumit deloc de prestaţiile jucătorilor utilizaţi pe aceste posturi, dovada fiind că a încercat alte variante de la meci la meci şi a apelat chiar la improvizaţii. Ca fundaş dreapta, oltenii aveau două variante „de bază”: Ştefan Vlădoiu şi Antoine Conte, dar cei doi au fost ori accidentaţi, ori n-au dat randamentul scontat.

Vlădoiu şi-a trecut în cont erori majore, decisive, care au costat formaţia din Bănie puncte importante, unul dintre meciurile de coşmar fiind cel de pe teren propriu cu FC Botoşani. Astfel, Reghecampf a testat în acea zonă mai multe variante, a apelat la experimente, iar pe final de sezon postul a fost ocupat de mijlocaşul Mihai Căpăţână. Asta după ce au fost încercaţi acolo: Antoni Ivanov, Alex Câmpanu, Vladimir Screciu sau

Transferaţi în acest sezon la Universitatea Craiova, tocmai pentru a rezolva problemele suscitate de aceste două poziţii, fundaşul dreapta francez Antoine Conte şi mijlocaşul Alexandru Creţu au dezamăgit. Mai mult accidentat, Conte a jucat puţin şi când a jucat a făcut-o prost. Jucătorul de 27 de ani a fost de-a dreptul hilar în câteva dispute, pasând cu predilecţie la adversari, iar în ultima perioadă a ieşit din calcule din cauza accidentării, el fiind trimis pentru un control amănunţit la Barcelona.

Vizualizări: 1,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: