Reconversie profesională pentru un polițist pensionar. Angajat la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”?

Ion Croitoru, fost polițist, a fost angajat recent la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, pe postul de inspector la serviciul administrativ, ”responsabil” cu disciplina în teatru.

La redacție am primit o sesizare legată de această nouă angajare, deoarece Croitoru ar avea alte sarcini față de cele din fișa postului. Pentru a afla adevărul, Ion Croitoru a fost contactat telefonic pentru un punct de vedere. El a fost întrebat dacă este angajat la teatru, dacă a fost polițist și dacă sunt discuții să fie numit director adjunct, așa cum ne-a fost sesizat. Urma să întrebăm despre cum a ajuns să lucreze la teatru, care sunt atribuțiile, etc.

”De unde aveți numărul meu de telefon? Ca să putem vorbi trebuie să-mi spuneți de unde aveți numărul meu de telefon”, a spus Croitoru.

I s-a explicat faptul că nu putem spune de unde avem numărul de telefon, nu este relevant de unde are o redacție numărul de telefon al unei persoane care lucrează într-o instituție publică și a fost rugat să răspundă la întrebări.

Și a închis.

Mai departe, pentru a încerca să confirmăm sesizarea, a fost sunată pentru un punct de vedere și directorul instituției, Mariana Ghițulescu. Nu a răspuns la telefon.

Dacă Mariana Ghițulescu ori Ion Croitoru vor să răspundă la întrebări pot trimite redacției precizări la [email protected].

Este important de știut dacă Ion Croitoru urmează să fie director adjunct, care sunt atribuțiile sale în acest moment și dacă este adevărat că un salariat din teatru a fost sancționat cu 10% din salariu la propunerea noului inspector Croitoru.

Vizualizări: 4,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: