Reacția vicelui din Baia de Fier: Nu am blat cu primarul 

Viceprimarul din Baia de Fier, Dan Gabriel Panduru, candidat la alegerile din 9 iunie la funcția de primar din partea PMP, urmează să meargă în instanță ca martor într-un proces în care sunt la mijloc facturi de 1, 4 milioane de lei la Aparegio, așa cum Pandurul a publicat AICI.

foto: Dumitru Turbăceanu


Vicele a avut o reacție pe pagina de Facebook, fiind extrem de deranjat de afirmația legată de blatul pe care îl are cu primarul din comună, Dumitru Turbăceanu, la aceste alegeri. ”Printre cele menționate în articol se numără faptul că aș face alianță cu actualul primar, ceea ce este total neadevărat. Țin să comunic încă o dată că nu sunt asociat și nici nu am vreo înțelegere cu ceilalți candidați la funcția de primar. Vă aștept pe data de 9 iunie să votați OMUL, nu politica!”, a scris acesta pe Facebook.

Nu a făcut încă declarații legate de procesul cu Aparegio și nici de întreaga situație cu sistemul de apă și canalizare și faptul că locuitorii nu au apă potabilă.


La Baia de Fier, lupta pentru primărie se dă între primarul Dumitru Turbăceanu (PSD) și Melania Lera (PNL). De fațadă candidează la primărie și vicele Dan Gabriel Panduru, din partea PMP, însă acesta nu își face campanie și continuă să facă echipă la primărie cu Turbăceanu.


Atât vicele Panduru, cât și primarul Turbăceanu sunt cei care au inițiat preluarea apei de la Baia de Fier de către Aparegio, fără o minimă dezbatere în comunitate. La câțiva ani distanță, locuitorii nu au apă potabilă și nici nu vor să semneze contracte cu Aparegio prin care să plătească apă murdară la prețuri uriașe. 

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: