Reacția ISJ Gorj la un articol din Pandurul

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a transmis Pandurul un drept la replică după un articol legat de felul în care au fost primite cele două adjuncte, Mihaela Runceanu și Corina Panduru, care au început munca de luni.

”Referitor la materialul apărut în ziarul Pandurul Cele două adjuncte ale ISJ Gorj, primite cu ostilitate în prima zi de lucru, în data de 4 septembrie 2023,  pentru o corectă informare a opiniei publice, Inspectoratul Școlar Județean Gorj transmite că nu există o atmosferă ostilă în cadrul instituției noastre față de cele două colege, detașate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj începând cu 1 septembrie 2023. Cadre didactice de prestigiu în învățământul gimnazial, respectiv liceal din municipiul Tg-Jiu și din județul Gorj, cele două doamne se bucură de sprijinul tuturor colegilor din cadrul I.Ș.J. Gorj. 

Atmosfera de lucru în cadrul instituției noastre este una funcțională, preocuparea I.Ș.J. Gorj fiind de a asigura toate condițiile pentru începerea anului școlar 2023-2024, precum și pentru a derula un act educațional de calitate. De altfel, doamna inspector școlar general-adjunct Corina Panduru și doamna inspector școlar general-adjunct Mihaela Runceanu pot fi contactate pentru exprimarea unui punct de vedere privitor la prezentarea situației.

Cadrele didactice menționate în articolul redactat sunt detașate în interesul învățământului, începând cu 1 septembrie 2023, pe funcțiile de inspector școlar general-adjunct. La data menționată, una dintre cele două doamne era în concediu medical, cealaltă aflându-se în afara localității și a județului. 

Doamnei inspector școlar general-adjunct Mihaela Runceanu și doamnei inspector școlar general-adjunct Corina Panduru le-au fost comunicate atribuții specifice posturilor dumnealor – privind domeniile Management, respectiv Curriculum și inspecție școlară”, transmite ISJ Gorj.

Vizualizări: 3,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: