Rapid a făcut o ofertă pentru un titular al FCU Craiova

După ce FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova, Rapid a pus și ea ochii pe un titular de la echipa lui Adrian Mititelu. Patronul Adrian Mititelu a anunțat că există interes din partea Rapidului pentru Samuel Asamoah, mijlocașul central al echipei lui Marius Croitoru.

Rapid a oferit 350.000 de euro pentru Samuel Asamoah, însă suma este mult mai mică decât ceea ce cere Adrian Mititelu. Patronul echipei din Bănie a transmis că e dispus să-l cedeze pe Samuel Asamoah la Rapid dacă i se oferă 1,5 milioane de euro. „Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea prețul corect și eu îl dau. Domnule Șucu, vino cu 1,5 milioane și ți-l dau. Ce e asta să oferi 350.000 de euro? El e milionar. Să fie clar! Dacă sunt oferte, noi vindem la oricine. Am vorbit cu Adrian (n.r. Mutu). Vor să dea două milioane pe Coman și… Ești miliardar în fotbal, vinzi cu cinci milioane și dai 300.000? Nu te mai da rotund dacă nu bagi banii în fotbal. Eu sunt cel mai mare fan al domnului Șucu. Poate vine la Craiova și îi vând un teren”, a spus Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, la Pro Arena.

Samuel Asamoah, mijlocașul central al lui FC U Craiova, a ajuns la echipa lui Adrian Mititelu în iulie 2021 și a semnat un contract valabil până în vara anului 2023. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro a jucat pentru FC U Craiova în 46 de meciuri, a dat un gol și a oferit patru asisturi.

Vizualizări: 1,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: