CSM Bucureşti s-a impus în meciul cu CSM Târgu Jiu, scor 34-28

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din etapa a 2-a din Liga Florilor, pe terenul echipei CSM Bucureşti. Echipa din capitală s-a impus cu scorul de 34-28, dar echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a dat o replică solidă multiplei campioane a României.

La doar trei zile distanţă de debutul cu Dacia Mioveni, handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Bucureşti, pentru un meci extrem de dificil, pe terenul echipei vicecampioane a României, CSM Bucureşti. În faţa unui adversar mult mai bine cotat, CSM Târgu Jiu a jucat cu mult curaj, iar în multe momente din joc a evoluat de la egal la egal cu mult mai titrata grupare bucureşteană, după cum a anunţat csmtargujiu.ro.

Echipa gazdă a fost cea care a deschis tabela din Polivalenta bucureşteană, dar imediat a venit şi golul egalizator, după o aruncare semnată Katarina Pavlovic. Gazdele au dominat prima repriză şi au intrat la cabine cu scorul de 17-8.

Repriza secundă a început cu CSM Târgu Jiu în atac şi Alexandra Gavrilă a înscris pentru echipa gorjeană. Apoi Oana Maria Bucă a înscris următoarele trei goluri ale echipei din Târgu Jiu, iar tabela indica 21-12 pentru gazde. Pe final de meci s-a jucat cu garda jos, ambele echipe reuşind să puncteze. Croata Pavlovic a înscris ultimul gol al meciului, stabilind scorul final: CSM Bucureşti – CSM Târgu Jiu 34-28, într-un meci în care gruparea gorjeană a reuşit să facă o repriză secundă foarte bună, reuşind să pună destule probleme mult mai experimentatei echipe bucureştene.

Jocul cu CSM Bucureşti a fost meciul care a deschis etapa a doua din Liga Florilor şi totodată prima confruntare dintre cele două echipe. Pentru al doilea meci la rând, croata Katarina Pavlovic, a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu şi a reuşit 9 goluri în poarta bucureştencelor.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: