Un fost golgheter la Pandurii a semnat cu o echipă din Liga 3

Fostul golgheter de la Pandurii, Paul Batin, atacant cu multă experiență la nivelul primelor două ligi, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit echipă în Liga 3. Vârful născut în Baia Mare s-a înțeles cu Metalul Buzău, formație care activează în Seria 2.

Paul Batin nu a dat un randament prea bun la Concordia Chiajna, la care a revenit iarna trecută, marcând doar două goluri în 12 meciuri de Liga 2. Din acest motiv conducerea a decis să renunțe la el, dar atacantul nu vrea să se retragă, deși mulți colegi din generație cu el au făcut-o deja.

Batin simte că mai poate juca, astfel că a dat curs unei propuneri venite de la Metalul Buzău, informează Arena Buzoiană, echipa din Buzău având obiectiv promovarea în Liga 2 în acest sezon.

Paul Batin a consemnat, în această vară, a treia plecare de la Concordia Chiajna, după alte două experiențe la gruparea din Ilfov, iulie 2017-ianuarie 2019 și septembrie 2019-ianuarie 2020.

Batin a fost jucător la mai multe echipe importante din fotbalul românesc, precum CFR Cluj, UTA, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, FC Botoșani sau Dinamo.

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: