CSM Târgu Jiu întâlnește miercuri câștigătoarea Champions League EHF

În etapa a 2-a a Ligii Florilor echipa feminină a CSM Târgu Jiu va avea un meci dificil. Gorjencele vor întâlni miercuri, 31 august, una dintre forțele handbalului românesc și european, CSM București.

La trei zile după debutul în Liga Florilor CSM Târgu Jiu are parte de o partidă extrem de dificilă, în deplasare, pe terenul multiplei campioane a României și câștigătoare a Champions League EHF, CSM București. Meciul care contează pentru etapa a 2-a din Liga Florilor este programat pentru miercuri, 31 august, de la ora 17.00. ”Urmează într-adevăr un meci în deplasare la CSM Bucuresti, unul extrem de greu, în care vom încerca să dăm o replică cât mai bună uneia dintre reprezentantele României în Champions League”, a prefațat pivotul Ana Ciolan meciul cu CSM București, ea fiind jucătoarea care a marcat un gol istoric pentru echipa gorjeană. La aproape trei minute de la startul partidei cu Dacia Mioveni, Ana Ciolan a beneficiat de o minge pe semicerc, la capătul unei combinații foarte reușite și a fructificat acțiunea, reușind să înscrie primul gol al echipei CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. „Sunt onorată și fericită să fac parte din această familie și totodată mândră de faptul că putem scrie împreună istorie pentru CSM Târgu Jiu. Să fiu sinceră nu am realizat pe moment, încărcătura emoțională a fost una foarte mare, m-am bucurat pentru acest prim gol ca pentru toate celelalte 27 de goluri marcate de către noi în partida cu Mioveni. A fost o victorie meritată, muncită și cred eu, extrem de importantă, o victorie de moral, 60 de minute care ne întăresc încrederea în noi și la final 3 puncte extrem de prețioase. Într-adevăr atmosfera a fost incredibilă”, a spus jucătoarea despre debutul său și al echipei gorjene în Liga Florilor.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a debutat cu dreptul în Liga Florilor. În fața a 1.000 de spectatori, handbalistele antrenate de Liviu Andrieș au învins, duminică, în Sala Sporturilor, formația CS Dacia Mioveni, cu 27-25.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: