Suporterii FCU Craiova s-au mobilizat şi vin la Târgu Jiu

Un alt meci din Liga 1 se dispută marţi seara la Târgu Jiu, fiind al doilea joc al celor de la FCU Craiova programat pe Municipal. Echipa din Craiova va fi gazdă la Târgu Jiu pentru Sepsi în meciul din etapa a 8-a.

Şi la acest meci sunt aşteptaţi foarte mulţi suporteri ai echipei din Bănie, la fel ca la primul joc disputat la Târgu Jiu, cel cu Petrolul la care au asistat peste 10 000 de spectatori. Suporterii din Peluza Sud deja se mobilizează să vină din nou la Târgu Jiu, acolo unde au creat o atmosferă incendiară la partida cu Petrolul. „Marți Știința are meci la Târgu Jiu cu echipa visătorilor nomazi. Pe lângă faptul că trebuie să ne ajutăm echipa să treacă peste această pasă proastă, așa cum am anunțat în urmă cu câteva luni, trebuie să îi întâmpinăm cum se cuvine pe ”victimele de serviciu”. ... Biletele sunt deja puse la vânzare, se pot achiziționa online, fizic de la sediul clubului sau în ziua meciului de la stadion”, au anunţat suporterii din Peluza Sud.

Partida care se joacă marţi seara la Târgu Jiu va  începe la ora 19.15 iar biletele pot fi achiziționate marţi,până la ora meciului, de la casa de bilete a Stadionului “Tudor Vladimirescu”, care va fi deschisă între orele 11.00-19:15. „Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din Târgu Jiu. Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022/23 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Tudor Vladimirescu. (Se respectă tribuna indicată pe abonament si sectorul)”, a anunţat clubul din Bănie. Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil. Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP: 80 RON

Tribuna I: 30 RON

Tribuna II: 20 RON

Peluza II (Peluza Sud): 10 RON

Peluza I (oaspeți): 10 RON

Peluza I: 10 RON

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: