Cum arată gazonul de pe „Ion Oblemenco” și când poate fi reparat

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost distrus complet după festivalul Intencity de la Craiova. Autoritățile locale vor începe acum înlocuirea acestuia fiind posibil ca peste aproximativ o lună arena din Bănie să poată găzdui din nou meciuri de fotbal.

Suprafaţa de joc de pe arena „Ion Oblemenco” a fost afectată iremediabil în timpul festivalului de muzică „Intencity”, care a avut loc în week-end-ul trecut. După cum se poate observa în imaginile publicate de Oltenia TV, în timpul procesului de îndepărtare a covorului montat special pentru evenimentul respectiv au rămas urme pe gazon sau acesta a fosr complet deteriorat.

Gazonul afectat va fi îndepărtat în cel mai scump timp, iar de săptămâna viitoare va începe procedura de instalare a unei noi suprafeţe de joc. Sunt şanse ca derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, programat pe 18 septembrie, să fie primul meci pe noul teren amplasat la arena „Ion Oblemenco”. Până atunci, Universitatea Craiova şi FCU îşi vor disputa partidele de pe teren propriu la Severin, respectiv la Târgu Jiu.

În 2023, festivalul Intencity ar putea fi devansat pentru luna iunie, în pauza competiţională a Superligii, chiar în perioada Zilelor Municipiului Craiova, aşa încât Universitatea Craiova, precum şi FCU să nu mai fie nevoie să-şi dispute meciurile oficiale în alte localităţi.

Galerie foto



Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: