Încă un jucător de la Craiova ar putea ajunge la FCSB

Juan Bauza ar putea ajunge la FCSB acesta fiind al doilea fotbalist al FCU Craiova dorit de Gigi Becali. Suma de transfer pe care FCSB ar trebui să o plătească este însă cam mare pentru ca Bauza să poată pleca de la Craiova.

Adrian Mititelu, patronul formației FC U Craiova, a anunțat câți bani vrea ca să îl cedeze pe Juan Bauza la FCSB. Juan Bauza este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, iar latifundiarul din Pipera chiar a vrut să-l transfere înainte ca acesta să se accidenteze. Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Adrian Mititelu pentru Juan Bauza, dar patronul lui FC U Craiova nici nu a vrut să audă de posibilitatea ca „vedeta” din Bănie să ajungă la FCSB.

După ce Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, Adrian  Mititelu a revenit la sentimente mai bune și a anunțat că și Juan Bauza poate ajunge la FCSB, dar pentru 5 milioane de euro. „Da (l-ar putea vinde pe Bauza), dar e exclus. Nu poate să ajungă acolo (n.r. la FCSB). Bauza are o valoare mai mare, diferența dintre Compagno și Bauza e foarte mare. Nu zic că nu îl dau la FCSB, nu mai vreau să fiu Mititelu de dinainte ca să nu dau jucători. Să îmi dea 5 milioane și îl dau pe Bauza. Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza sportivă. Eu nu am afaceri ca Șucu, Becali, Rotaru”, a spus Adrian Mititelu la Pro Arena.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: