PSD Gorj transmite că Rujan nu e pe locul 4 în sondaj

PSD Gorj reacționează după cifrele din sondajul pentru Primăria Târgu Jiu apărute public. PSD Gorj spune că rezultatele nu sunt publice și țin de organizarea de partid și că informațiile nu sunt reale. PSD nu oferă nicio altă informație.   


Din sondaj rezultă că liderul organizației municipale, senatorul Cristi Rujan, ar avea cele mai mici șanse într-o luptă cu Marcel Romanescu.

Alte surse spun că PSD nici nu mai este interesat să găsească un candidat redutabil.

Conform unor surse politice, pe prima poziție s-a clasat Marcel Romanescu, actualul primar, cu 36%. Pe locul II se află, în sondajul de opinie al PSD, primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, cu mai puțin de 30 la sută. O altă surpriză o reprezintă clasarea pe locul III al fostului prefect de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, prim vicepreședintele USR Gorj. 

Pe locul IV, cu un procentaj foarte apropiat se află senatorul Cristi Rujan, președintele organizației municipale Târgu Jiu a PSD.

”Rezultatul studiului realizat de PSD nu are caracter public și ține de organizarea internă a partidului, iar informațiile apărute în spațiul public nu coincid cu datele cuprinse în sondajul la care se face referire.  (…) Concluziile studiilor efectuate sunt extrem de pozitive pentru PSD, iar șansele cele mai mari, la toate tipurile de alegeri din 2024, rămân în dreptul PSD”, transmite PSD Gorj. 

Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: