Protest la adăpostul de câini din Târgu Jiu

În fața padocului din Târgu Jiu s-au adunat Poliția Locală și Jandarmeria. Medicul veterinar Patricia Paraschiv cere să discute cu un reprezentant al Primăriei Târgu Jiu.

În cursul zilei de astăzi, medicul veterinar Patricia Paraschiv s-a prezentat, împreună cu alți cetățeni din Târgu Jiu, la adăpostul canin din oraș. Medicul nu este de acord cu abordarea autorităților în ceea ce privește câinii de pe străzi.

Asociația din Hunedoara, cu care Primăria Târgu Jiu are un contract de câteva luni, adună animalele fără stăpân și le eutanasiază dacă nu sunt adoptate în decurs de 14 zile.

Apărătorii animalelor cer campanii de adopții și de sterilizare.

„Mobilizare de forte! Targu-Jiu! Politia Locala si Jandarmeria sunt prezente, desi noi am solicitat doar sa ne intalnim cu un reprezentant la Primăria Târgu Jiu. Nici noi nu ne dorim câini pe străzi. Suntem de acord cu capturarea acestora, dar cu respectarea condiţiilor legale şi să se organizeze campanii de adopţii, de informare, de sterilizare, de microcipare. Ne dorim să se treateze cauza, nu efectul. Momentan asteptam un echipaj al Politiei Animalelor din cadrul IPJ Gorj dupa ce au fost descoperite cadavre si pui bolnavi”, a spus medicul, prin intermediul unui site de socializare.

Jandarmii au fost chemati prin 112 la faţa locului.

Patricia Paraschiv este cunoscută pentru implicarea sa în ceea ce priveste sterilizarea animalelor, adopţiile şi campaniile de informare.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: