Probleme cu apa în Târgu Jiu

Încep să apară probleme cu apa și în Târgu Jiu. În timp ce mii de gorjeni primesc apă doar câteva ore pe zi, la Târgu Jiu, presiunea este tot mai mică în special în casele celor care locuiesc la etajele superioare. Lucrurile se pot înrăutăți în câteva zile. A recunoscut și primarul Marcel Romanescu la o emisiune radio: “Maxim o săptămână mai putem merge așa, iar ulterior cu scăderea debitului, va scădea presiunea”.

Aparegio caută soluții pentru ca târgujienii să nu aibă probleme cu apa. Face apel să nu fie folosită apa pentru irigații. Presiunea scăzută o sesizează și salariații primăriei care sunt responsabili de spațiile verzi. Multe parcuri au deja de suferit din cauză că nu mai este presiune la apă. 

Simt asta pe propria piele și târgujienii care locuiesc la etajele superioare. Apa a început să curgă cât un fir la robinete și prognoza meteo nu e deloc îmbucurătoare. Nu scăpăm prea curând de arșiță.

“Peste tot se înregistrează astfel de fenomene. Grădina e ultima prioritate. E un apel pe care îl fac la târgujieni. La etajele superioare, sunt blocuri cu zece etaje, presiunea va scădea considerabil încet, încet. Maxim o săptămână mai putem merge așa, iar ulterior cu scăderea debitului, va scădea presiunea și trebuie găsite surse alternative”, a declarat Marcel Romanescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Multe cișmele din oraș, au sesizat târgujienii, nici nu funcționează deși ar fi de ajutor în plin cod roșu de caniculă.

Vizualizări: 2,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: