Primul Consorţiu Universitar Arte de la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" - O experiență dezamăgitoare pentru unii studenţi

Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu a găzduit prima ediție a Consorţiului Universitar Arte, un eveniment dedicat reprezentării universităților prin activități culturale. Cu toate că această inițiativă ar fi trebuit să creeze un mediu plin de inspiraţie artistică, experiența participanților a fost umbrită de o serie de neajunsuri și condiții necorespunzătoare.

Mai multe universităţi din întreaga ţară şi-au trimis reprezentanţii la Târgu Jiu, cu ocazia evenimentului organizat de Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu".

„Ne-ați chemat să trageți apa pe noi. Pe lângă lipsa apei calde, a prizelor din cameră și în general a unor norme de igienă DE BAZĂ, cel mai distractiv a fost... la baie. Ne-au pus într-un cămin de liceu parcă uitat de lume, în contextul în care cei din București, Tg Mureș etc. au fost cazați în căminele Universității Constantin Brâncuși, unde aveau măcar baie în cameră, vase normale de wc. Pe ce criterii ați făcut împărțirea echipelor, mă întreb ? Înainte să mă luați în comentarii cu "așa e la cămin" sau "știai la ce să te aștepți dinainte", da, știam că voi sta la un cămin. Dar nu ni s-a spus că va fi chiar așa. Mă așteptam la condiții de hotel? Nu. Mă așteptam la O TOALETĂ NORMALĂ? ... cred că nu sunt singura”, a transmis, pe pagina personală de facebook, Denisa Cîşlariu, una dintre studentele participante la Consorţiu.

Denisa spune că a transmis toate nemulţumirile legate de situaţiile incomode în care au fost puşi studenţii, dar s-a lovit de nepasarea conducerii: „După ce ne-am exprimat nemulțumirile în privat, vreți să știți răspunsul? Cred că e ușor de anticipat. "Să meargă acasă dacă nu le convine", spuse doamna directoare a Teatrului. Toată lumea ridică din umeri, nicio scuză sau o încercare de rezolvare cumva. Ce ați făcut cu fondurile primite pentru acest proiect ? Că pentru cazarea studenților și a profesorilor cred că ați uitat să alocați un buget. Să stea și domniile lor rectori să vadă ce bine e”.

Participanta a părăsit evenimentul după ce a fost pus în scenă spectacolul pe care îl aveau de susţinut.

Galerie foto


Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: