Primarul de la Bâlteni şi-a dat demisia!

Primarul comunei Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, şi-a dat demisia. Acesta va înceta din funcţie începând cu data de 11 septembrie 2023.

De câteva luni, primăria comunei Bâlteni era condusă de viceprimarul Dumitru Scutaru. Vasile Vlăduleanu a fost suspendat pentru o perioadă de câteva luni.

„În primă fază, în urma cercetărilor efectuate, domnul procuror a emis o ordonanţă prin care i-a interzis domnului primar dreptul de a se prezenta la serviciu (interdicţia exercitării funcţiei) pe o perioadă de două luni. Ulterior s-a prelungit încă două luni şi săptămâna trecută s-a prelungit cu încă două luni. Acum depinde de ce se întâmplă în continuare, domnul procuror dacă trimite sau nu trimite dosarul sau când îl trimite în judecată. În funcţie de asta se vor cunoaşte şi măsurile care se vor lua de către instanţă sau de către domnul procuror. Conform legii, pe toată perioada, domnul viceprimar îi ţine locul domnului primar, nefiind emisă o dispoziţie sau un ordin de prefect de suspendare, pentru că nu intră pe condiţiile legale de suspendare pe Codul administrativ”, a explicat secretarul comunei Bâlteni, Marius Popescu, în urmă cu o săptămână.

Vizualizări: 3,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: