Primarii PSD au interzis la întâlnirea cu premierul Ciucă. Șefii de partid îi invită la chef la Tismana

Premierul României Nicolae Ciucă va ajunge mâine în Gorj pentru a participa la o întâlnire cu mai marii județului, dar și cu primarii gorjeni. Vor fi organizate și o serie de dezbateri legate de Fondul pentru o Tranziție Justă.

Conform unor surse din interiorul Partidului Social Democrat, primarilor PSD li s-a interzis sa participe la această întâlnire. Edilii social-democrați au fost invitați în schimb de președintele partidului la o petrecere care va avea loc mâine începând cu ora 17:00 la Vila Ursu de la Tismana. Locația este ferită de ochii trecătorilor fiind în drumul spre schitul mănăstirii Tismana.

Întrebați dacă vor merge mâine la întâlnirea cu premierul Ciucă, aceștia s-au ferit să dea un răspuns negativ, găsind scuze să nu participe. "Eu aș fi mers la întâlnire dar sunt plecat la Cluj. Dacă eram în zonă sigur mergeam, dar poate trimit pe cineva din primărie. Eu ma întorc mâine dar nu știu la ce oră și dacă ma încadrez să ajung", a precizat primarul din Cătunele Florinel Țuilă.

Nici edilul din Bengesti nu știe dacă își va permite sa piardă timpul la o întâlnire cu premierul României."Nu știu dacă ma duc. Sa văd cum dau bobii. Dacă aș fi lăsat sa vorbesc poate m-aș duce ca am multe să îi spun. Nu mi - ar ajunge o oră, dar sunt sigur ca nu mă lasă SPP-iști. În plus de asta va mai fi premier numai pentru o lună și nu știu dacă merită efortul", a precizat primarul din Bengesti - Ciocadia, Victor Georgia.

Primarilor PSD ni s-a trimis clar ca nu au ce căuta la întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă. Au fost invitați la chef câteva ore mai târziu asta dacă vor participa și primari PNL la petrecerea social democraților, să aibă timp sa ajungă de la dezbaterea cu Nicolae Ciucă programată la ora 13.00.

Vizualizări: 2,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: