Director Minprest: Nu ştiu daca voi mai continua în funcţie

Mandatul lui Gabriel Gîrjoabă, director al Minprest, se apropie de final. Acesta spune că nu ştie dacă va mai continua în funcţie, decizia aflându-se la Consiliul de Administraţie şi CEO.

 

„Momentan nu ştiu dacă voi continua în funcţie. Decoamdată decizia e la nivelul celor din Consiliul de Administraţie şi Complexul Energetic Oltenia. Dacă mi-am făcut treaba bine şi consideră că e ok, prelungesc. Dacă nu, nu prelungesc”, a afirmat Gabriel Gîrjoabă, pentru ziarul Pandurul.

În prezent, Minprest are 1.200 de salariaţi, iar angajările continuă, pe un anumit sector: „Mai facem angajări, momentan doar pe zona Işalniţa-Craiova. Sunt diponibile undeva la 30 de posturi. Anul l-am încheiat pe profit, ca de obicei, de când am fost pus în funcţie”, a adăugat directorul societăţii.

În ceea ce priveşte felul în care planul de restructurare al CEO va afecta Minprest, Gabriel Gîrjoabă transmite:„Din punctul meu de vedere şi în urma discuţiilor pe care le-am avut, planul de restructurare al CEO nu va afecta Minprest chiar atât de mult. Însă, dacă se reduce activitatea la Complexul Energetic Oltenia, e posibil, dar e doar posibil, ca şi la Minprest să se reducă activitatea. Pentru Minprest sunt făcute alte planuri. Să vedem, dacă există continuitate se poate marca şi situaţia aceasta cu contractele externe. Acum rămâne de văzut ce o să se decidă”.

În ultima perioadă, reprezentanţii Minprest au introdus servicii noi: „Croitoria este făcută. Avem în plan să aducem şi o staţie ITP lângă service-ul auto pe care l-am construit”, a mai spus Gabriel Gîrjoabă.

Vizualizări: 1,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: