Primăria Târgu Jiu se împrumută 36 de milioane de lei. Pentru ce!

Primăria Târgu Jiu a obținut un credit de 36 de milioane de lei la Libra Bank, pentru cofinanțarea la investiții de interes local, se menționează în proiectul de hotărâre.  

Consiliul Local menționează proiecte pe care municipalitatea ar fi trebuit să le finalizeze anul acesta. Printre proiectele pentru care cetățenii vor trebui să plătească ratele se numără, în mod ironic, și unul de creștere a fluidității rutiere, deși târgujienii stau mult și bine la cozi din trafic. 

Pe 13 septembrie a fost aprobată o hotărâre de consiliu local privind contractarea unei finanțări rambursabile în valoare de 36 de milioane de lei, pe o perioadă de 5 ani. Contractarea finanțării se face pentru realizarea investițiilor publice de interes local, se arată în hotărâre. Este vorba despre modernizarea și extinderea sistemului de transport public în comun prin troleibuz, creșterea fluidității rutiere, îmbunătățirea siguranței cetățeanului și realizare a dispeceratului informatic integrat și amenajare zonă de agrement cartier Narciselor, municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: