Primar: Avem salariul cât un muncitor necalificat

 “Avem salariul cât un muncitor necalificat!” E afirmația unui primar cu ștate vechi din județul Gorj. Edilul din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, a declarat că primarii nu se vor implica în alegerile prezidențiale și parlamentare dacă nu vor primi bani în plus la salariu.

Geogia a declarat la Radio Infinit că primarii nu au mai văzut un leu în plus la salariu din 2019.

„Sunt nemulțumiri în rândul primarilor. Eu, la majoritatea ședințelor, pe lângă alte probleme, am ridicat problema salarizării. Noi, primarii, din 2017, n-am mai primit nicio majorare. Am primit 10% în 2019. De atunci, nimic. Prețurile au crescut. La toate categoriile socio-profesionale au mărit salariile, numai la primari nu. Când au nevoie la votări, zbateți-vă să ne aduceți voturi! Eu le promit că o să fac și eu ce au făcut și ei. Nu o să ne zbatem. Dacă nu fac ceva, sigur așa va fi. E și vocea primarilor din județul Gorj. Am ajuns să avem salariile cât un muncitor necalificat”, a declarat primarul din Bengești-Ciocadia.

Și alți primari s-au declarat supărați din același motiv. La fel de vocal a fost și primarul din Scoarța. Ion Stamatoiu a anunțat chiar că edilii plănuiesc un protest. Încă nu au decis sub ce formă va fi. 

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: