Cât câștigă un primar cu ștate vechi din Gorj

5.600 de lei. Atât spune că încasează lunar primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu. El a declarat la Radio Infinit că e atât de supărat din cauza salariului prea mic încât se gândește să facă și un protest la care să participe și alți primari din Gorj. 

Ion Stamatoiu spune că de mai bine de trei ani, primarii, viceprimarii nu au primit niciun leu în plus la salarii. “O să facem un protest al primarilor. Nu se poate așa ceva! Suntem și noi oameni. Cum s-a pus la învățământ, sistemul sanitar, la alți funcționari, dar noi, cei din administrație publică, suntem jos. O să facem acest protest. Noi avem sabia deasupra capului în fiecare zi. O să zică mulți că ne place salariul de primar. Ne place, dar facem și treabă”, a declarat Stamatoiu, la Radio Infinit. 

Edilul încă nu s-a gândit la o formă de protest, așteaptă să discute cu ceilalți primari care s-ar alătura acestui manifest și apoi se va adresa și parlamentarilor gorjeni, dar și Guvernului.

„Ne gândim la o formă de protest. O să trimitem și către parlamentari, Guvern solicitările noastre. Trebuie făcut ceva. Mulți se întreabă ce salarii au primarii. Un consilier local care 10% din salariul primarului. Se spunea că avem 100 de milioane salariul. 5.600 de lei am eu, ca primar”, a mai spus Stamatoiu.

Vizualizări: 5,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: