Cartierul Plopilor din Târgu Jiu: Cetățeni nemulțumiți, căi de acces blocate

Locuitorii din cartierul Plopilor din Târgu Jiu și-au exprimat recent nemulțumirile cu privire la o serie de probleme care îi afectează. Una dintre principalele plângeri se referă la numărul mare de semne de circulație instalate pe străzile din cartier.

O parte dintre locuitori consideră că această situație creează confuzie și stres, complicând traficul în loc să-l fluidizeze. În același timp, există și cetățeni care apreciază utilitatea acestor semne, dar sunt deranjați de parcările ilegale care blochează adesea căile de acces și trotuarele, contribuind la haosul rutier.

Parcările neregulamentare reprezintă o problemă în cartierul Plopilor. Mașinile lăsate la întâmplare îngreunează circulația și creează obstacole pentru pietoni: ”Ce nu este eficient, cum sunt parcate mașinile, neregulamentar. Locurile de parcare sunt goale. Mașinile ocupă spațiu pe stradă”, a spus un cetățean pentru Gorj TV.

Unii cetățeni stau cu indicatoarele ridicate în fața geamurilor.

“Asta e zona rezidențială. Ar trebui marcată ca zonă rezidențială, nu să avem 700 de mii de semne de circulație. Haideți să vedem și cum sunt puse. Avem semne de circulație care sunt valabile un metru. Avem semn de circulație care nu corespund cu ceea ce trebuie în zona respectivă. Avem un trotuar care a fost băgat în bloc”, a transmis un bărbat.

Vizualizări: 1,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: