Primar: Aștept de 9 ani de zile această investiție. Va fi cel mai mare chef la inaugurare

O investiție mult așteptată de autoritățile locale din comuna Turburea este aproape finalizată. Recepția la sala de sport ar trebuie să se facă din moment în moment, numai că firma care a realizat investiția așteaptă de mai bine de trei luni să-i fie livrate scaunele și porțile pentru a le monta în sala de sport nou construită.

Investiția se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro și lucrările au fost începute în urmă cu 2 ani. ”Este o investiție pe care eu o aștept de 9 ani de zile. Este nevoie de o sală de sport în comună. Lucrările sunt finalizate de mai bine de trei luni de zile, numai că firma care a făcut construcția așteaptă să vină scaunele și porțile ca să le monteze. Trebuie luate de la o anume firmă ca să ia garanție la ele. Toate utilitățile sunt deja trase. Eu sper să vină cât mai repede pentru că vreau să devină funcțională, ca să organizăm aici competiții sportive. Fac cel mai mare chef când investiția aceasta va fi inaugurată”, a precizat Ion Bârcă, primarul din comuna Turburea.

Din dorința de a fi gata cât mai repede această investiție, primarul a ajutat cu tot ce a putut. ”Eu am avut un spațiu al meu, pe lângă gara din comună, și nu îl mai foloseam. Aveam aici curent electric și am tras cabluri până la locul unde s-a făcut sala de sport ca să aibă curent să poată lucra. Totul de la mine, pe cheltuiala mea. În plus de asta am tot stat pe lângă muncitori, chiar dacă sunt indieni și nu m-am prea înțeles cu ei, i-am ajutat cu ce am putut”, a mai adăugat Ion Bârcă.

Vizualizări: 3,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: