Prima ediție a Festivalului “Toamna cu de toate” la Școala Gimnazială Jupânești

Astăzi, la Școala Gimnazială Jupânești a avut loc prima ediție a Festivalului “Toamna cu de toate”, un eveniment dedicat comunității locale și organizat la inițiativa doamnei învățătoare Mihaela Hodineți, care a fost susținută de ceilalți profesori și învățători. Inspirată de bogăția toamnei și de dorința de a sărbători Halloween-ul într-un mod educativ, doamna Mihaela a propus acest festival pentru a aduce elevii și comunitatea locală împreună.

Elevii au amenajat mese pline cu produse artizanale și preparate tradiționale, toate realizate cu ajutorul părinților. Vizitatorii au putut achiziționa diverse bunătăți, printre care miere, zacuscă, legume, fructe, prăjituri și alte delicii de sezon, dar și brățări și obiecte decorative, toate pregătite de copii și părinți.

Fondurile obținute în urma vânzărilor vor fi direcționate pentru a sprijini un caz social și pentru a finanța o excursie în cadrul Săptămânii Verzi. Evenimentul a fost un adevărat succes, atrăgând zeci de persoane care au venit să se bucure de atmosferă, să descopere produsele locale și să sprijine inițiativa școlii.

Festivalul a fost, de asemenea, marcat de costume colorate și tematice, copiii purtând haine inspirate din fructe de toamnă și personaje din desenele animate, adăugând un plus de veselie și culoare evenimentului.

Galerie foto









Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: