A ucis-o și s-a întors în țară

O româncă din Băilești - Dolj a fost ucisă departe de casă, chiar de cel cu care îşi împărţea viaţa de peste un deceniu. Trupul ei a fost îngropat lângă Berlin, într-o pădure.

Bărbatul care a omorât-o s-a întors în ţară şi a fost prins miercuri seară. Urmează să fie predat autorităților din Germania. 

Cristina și iubitul ei Ciprian au plecat spre Germania, în septembrie. Recent, bărbatul de 32 de ani s-a întors singur acasă în Băilești - Dolj și le-a spus apropiaților că s-au despărțit.

Bănuind că s-a întâmplat ceva cu Cristina, pentru că femeia nu mai răspundea la telefon, tatăl lui Ciprian a alertat Poliția.

„S-a procedat la întocmirea, în regim de urgență, a unei cereri de asistență polițienească internațională cu privire la un posibil conflict fizic violent între femeia dispărută și concubinul acesteia”, a spus Cristian Grigore, purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj.

Cristina a fost găsită într-un cartier de la marginea Berlinului, în cartierul Köpenick. Trupul femeii de 37 de ani era îngropat în apropierea şoselei Zur Güterbahn.

Legiștii din Germania au stabilit că a fost bătută și a murit în urma loviturilor. Iubitul ei Ciprian a fost reținut în urma unui mandat european de arestare.

Cristina şi Ciprian erau împreună de 12 ani. Fiecare avea câte un copil, din relaţii anterioare.

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: