Prefectul și-a anulat concediul, șefa AJPIS Gorj nu

Șefa Agenției Județene pentru Plăți și Prestații Sociale (AJPIS) Gorj, Natalia Moreanu, este în concediu de astăzi, după o săptămână cu multe neclarități în activitatea din  timpul controalelor la centrele de bătrâni, pe care nu le-a clarificat nici azi.

Și prefectul de Gorj, Iulian Popescu, avea planificat concediu, începând de astăzi, însă a anulat plecarea în vacanță cu fiul său. Popescu a spus că nu putea părăsi postul în aceste momente, până la stabilizarea situației. El a confirmat că Moreanu este în concediu, dar a evitat să facă comentarii pe acest subiect.

„Nu am plecat pentru că înţelegem foarte bine presiune şi înţelegem foarte bine nevoile acestor oameni care necesită tot sprijinul nostru. În această perioadă consider că este foarte important să fiu aici, prezent, la conducerea Instituţiei Prefectului, tocmai pentru a interveni rapid în cazul în care apar informaţii despre centre care funcţionează clandestin. Până la stabilizarea situaţiei consider că nu pot să părăsesc postul meu. Doamna director de la AJPIS a plecat în concediu, mi-a comunicat acest lucru. Consider că insituţia funcţionează ca un sistem independent, aşa că şi în următoarea perioadă vom avea parteneri de dialog cu AJPIS, lăsând la conducerea instituţiei o persoană desemnată”, a spus prefectul de Gorj, Iulian Popescu.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: