Posturi de șofer la primării

Două primării din Gorj angajează șoferi. Este vorba despre Primăria Căpreni și Primăria Stănești.

Primăria comunei Căpreni caută şofer pentru microbuz școlar, în cadrul Compartimentului deservire învățământ. Postul este pe perioada nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidații trebuie să aibă studii medii, permis de conducere categoria “D” și “D1” și vechime în muncă de minimum un an.


De asemenea, este obligatoriu ca participanții la concurs să aibă atestat pentru trasportul rutier de persoane, eliberat de ARR și aviz psihologic.

Dosarele se depun până la data de 24 octombrie 2024, la sediul primăriei. Proba scrisă va avea loc la data de 4 noiembrie.

La Pimăria Stănești este vorba despre un post de șofer în cadrul Compartimentului Gospodărire Comunală.

Data până la care se pot depune dosarele de concurs este 25 octombrie 2024.

Pentru ocuparea postului de șofer candidatului i se solicită studii medii absolvite, dovedite cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, este obligatorie deținerea unui permis de conducere pentru categoriile B, C, D și E. Se cere o vechime minimă de cinci ani în muncă. Candidatul trebuie să aibă atestat profesional valabil pentru conducătorii auto care efectuează transport de persoane, precum și o cartelă de conducător auto în termen de valabilitate. Este necesar și un aviz psihologic obținut de la un cabinet medical avizat de Ministerul Transporturilor.

Proba scrisă va avea loc pe data de 4 noiembrie.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: