Investiție de aproape două milioane de lei în comuna Runcu

Se fac investiții în rețeaua de alimentare cu apă din comuna gorjeană Runcu! Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și are o valoare totală de peste 1.700.000 lei fără TVA.

Investiția, care va aduce un plus de confort locuitorilor din zonă, presupune “Reabilitare captare, mărire capacitate rezervor înmagazinare apă și stație de tratare - alimentare cu apă potabilă satele Bâltișoara, Bâlta și Valea Mare, comuna Runcu, județul Gorj”, conform anunțului postat de administrația locală pe site-ul de licitații publice. 

Acum se așteaptă firme interesate să preia acest proiect. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 04.11.2024.

Județul Gorj s-a confruntat, lunile trecute, cu una dintre cele mai secetoase veri. Drept urmare, numeroase primării au făcut demersuri pentru a suplimenta sursele de apă potabilă, astfel încât oamenii să nu mai treacă prin ce au trecut în această perioadă: zile, sau chiar săptămâni fără o picătură de apă la robinete. 

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: