Gorjeni uitați de autorități

Localnicii a trei din cele șapte sate ale comunei gorjene Stoina au fost uitați de autorități. Aceștia nu au beneficiat de nicio investiție, pentru că au avut ghinionul să locuiască în sate îndepărtate de centrul comunei.

Este vorba de satele Ulmet, Toiaga și Mielușei, unde nu există decât sistem de iluminat public. Din acest motiv, aceste comunități au început să se depopuleze.

"În satul Ulmet mai sunt 12 familii și este într-o zonă mai deluroasă. În satul Toiaga am asfaltat doar o stradă. Toate drumurile din Ulmet, Mielușei și Toiaga sunt pietruite. În aceste trei sate nu există nici sistem de alimentare cu apă, nici canalizare, de fapt nu s-a investit nimic. Există doar iluminat public", a declarat primarul din comuna Stoina, Laurențiu Anghel.

Există însă o speranță pentru localnicii din cele trei sate. Câteva promisiuni de campanie.

"Din ce am văzut eu, programul de companie al următoarei administrații anunță investiții majore în aceste sate. Eu pot să vă spun că s-a obținut finanțare pentru modernizarea iluminatului public prin AFM , cu lămpi inteligente", a mai adăugat primarul Laurențiu Anghel.

Acesta a pierdut alegerile și urmează să fie înlocuit în câteva zile de reprezentantul AUR.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: