Peste șase sute de locuri de muncă puse la bătaie. Ce meserii sunt la căutare!

Sunt puse la bătaie peste 600 de locuri de muncă, pe 11 octombrie 2024, când Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”.

 Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00, la parterul clădirii din Campusul Studențesc Debarcader al Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, situată pe strada Tineretului, nr. 1.

Până în prezent, 108 agenți economici au fost contactați pentru a participa la această bursă, dintre care 39 și-au confirmat deja prezența, oferind un total de 609 locuri de muncă în diverse domenii. 


Printre meseriile disponibile se numără: agent de securitate, agent servicii client, agent vânzări, bucătar, electrician, frezor, mecanic auto, ospătar, patiser, sudor, vopsitor auto, și multe altele. În plus, pentru absolvenții cu studii superioare, sunt disponibile 14 posturi în funcții precum economist, asistent medical generalist, inginer, manager, controlor calitate, medic veterinar, și reprezentant tehnic.


Evenimentul are ca scop creșterea gradului de ocupare a forței de muncă în rândul absolvenților și a celor aflați în căutarea unui loc de muncă. În cadrul bursei, atât angajatorii, cât și absolvenții pot beneficia de sprijin financiar conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Vizualizări: 1,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: