Patru posturi scoase la concurs de o primărie din Gorj

Primăria localității Bîlteni a scos la concurs patru posturi. Trei dintre ele sunt pentru muncitori calificați, iar unul este pentru referent.

Administrația locală din comuna Bîlteni își mărește echipa. Pentru asta au fost scoase la concurs un post de lăcătuș, unul de electrician și unul de sudor. Conform anunțului de angajare, concursul se organizează la sediul Caminului Cultural Bâlteni și va consta în 3 etape succesive. Pe 31 august 2023 va avea loc selecția dosarelor iar pe 5 septembrie 2023, la ora 10:00, este programată proba scrisă. Proba finală, de care vor trebui să treacă persoanele înscrise în concurs, va consta într-un interviu, iar acesta va avea loc în data de 07 septembrie 2023. 

Toți candidații care își vor depune dosarul de concurs trebuie să fie absolvenți de studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, sa aibă calificare în meseria pentru care candidează și o vechime de cel puțin 5 ani.

Tot în această perioadă, după același calendar, se organizează și un concurs pentru ocuparea unui post de referent în cadrul primăriei Bâlteni. 

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime de minimum 5 ani.

Vizualizări: 6,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: