Post de conducere scos la concurs

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu caută să angajeze o persoană pentru postul de director adjunct. Postul este pe perioadă nedeterminată, iar cei interesați trebuie să facă dovada a 7 ani de vechime în domeniul studiilor de specialitate care sunt necesare pentru a ocupa această poziție.

Conform anunțului de angajare, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești sau științelor juridice și studii universitare de master absolvite în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției sau cu diplomă echivalentă.   

Data limită de depunere a dosarelor de participare la concurs, la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” este 25.08.2023, ora 14.00. Selecția dosarelor va avea loc în perioada 27.08.2023-28.08.2023. 

Proba scrisă este programată pentru data de 5 septembrie 2023, la ora 10.30, iar interviul va avea loc la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise.

Vizualizări: 3,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: