Patru gorjeni au picat testul de alcoolemie

Patru bărbați din Motru, Târgu Jiu și Mătăsari au rămas fără permis din cauza băuturii. 

Cel mai beat a fost un motrean de 49 de ani. El conducea în localitatea Ploștina, deși aparatul etilotest a indicat un rezultat de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 
Alt gorjean, de 21 de ani, din Târgu Jiu, a fost prins de polițiști din cadrul Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Hidrocentralei, din aceeași localitate, la 3 dimineața.

 
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat un rezultat de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Tot pe 10 iunie, la ora 05:28, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Tismanei, din aceeași localitate.


Testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 
La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul  Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 28 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 673 Mătăsari, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: