Pandurii pune în vânzare bilete pentru meciul din Cupa României

Pandurii Târgu Jiu a anunţat că marţi se pun în vânzare biletele pentru meciul din turul trei al Cupei României dintre Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu. Spectatorii pot procura bilete doar la peluze şi sectorul VIP.

Pandurii Târgu Jiu va pune în vânzare marţi  bilete pentru meciul din turul  trei al Cupei României. „Spectatorii care doresc să asiste la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Târgu Jiu, programat miercuri, 25 august, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:00, le pot procura marţi şi miercuri, de la casa de bilete a stadionului,  care va funcţiona după următorul program: marţi 24 august, între orele 14:00 – 18:00 şi miercuri 25 august, între orele 14:00 – 20:00”, a anunţat echipa care va fi gazdă a acestui meci, Pandurii. Pentru acest meci se vor deschide doar peluzele şi sectorul VIP iar preţurile biletelor puse în vânzare vor fi de 10 lei la peluze şi 15 lei la sectorul VIP.  

Pandurii a mai anunţat că, conform protocolului medical al FRF pentru acest sezon, persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal sunt: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea  schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ   certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la  evenimentul sportiv.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: