Laurențiu Reghecampf vrea să mai aducă jucători la Craiova

Laurențiu Reghecampf a cerut transferuri chiar și după victoria cu Gaz Metan Mediaş. Acesta speră să mai fie aduşi jucătorii solicitaţi conducerii pentru a schimba în bine jocul echipei.

Laurențiu Reghecampf a avut emoții mari la Mediaş, în condițiile în care Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0, iar oaspeții au ratat un penalty. Antrenorul care a dus-o pe FCSB în grupele Ligii Campionilor știe ce trebuie să se întâmple pentru ca jocul echipei sale să arate mai bine.

Sorin Cârțu a dezvăluit că șansele ca Alexandru Mitriță să semneze cu formația din Bănie sunt mari, iar Laurențiu Reghecampf a recunoscut că mai așteaptă transferuri în Bănie. „Pe faza de construcție ar trebui să jucăm dintr-o singură atingere. Trebuie să joace sub presiune și în fiecare zi să fie mai buni. Sper să aducem și câțiva jucători, o să revină și cei care ne lipsesc, iar atunci cu siguranță o să arătăm altfel. A fost un meci foarte greu, ei puteau chiar să câștige, au avut două șanse foarte mari”, a afirmat Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului de sâmbătă.

Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: