Pandurii a câștigat primul meci din Liga 4 la masa verde

Pandurii Târgu Jiu a avut programat duminică primul meci oficial din noul sezon, în deplasare, la Țînțăreni. Echipa pregătită de antrenorul Florin Bejinaru nu a jucat însă meciul din prima etapă cu echipa locală Unirea și va câștiga meciul la masa verde pentru că gazdele nu au avut viza medicală.

Pandurii Târgu Jiu a câștigat deja primul meci din noul sezon, programat în deplasare, la Unirea Țînțăreni. Meciul nu s-a putut disputa pentru că echipa gazdă nu avea viza medicală a jucătorilor, arbitri luând decizia de a nu permite disputarea jocului, după cum a informat echipa din Târgu Jiu ”Lotul de jucători al echipei Pandurii, pregătit de antrenorul principal Florin Bejinaru, s-a deplasat în această dimineață la Florești, acolo unde urma să se dispute meciul cu Unirea Țînțăreni. Înainte de începerea partidei arbitrii partidei au decis că meciul nu se poate disputa pentru că jucătorii echipei gazdă nu aveau vizele medicale obligatorii pentru a putea intra pe teren.  În aceste condiții, Pandurii Târgu Jiu va câștiga acest meci cu scorul de 3-0 la masa verde”, a informat panduriics.ro.

Echipa pregătită de Florin Bejinaru nu va avea meci programat etapa viitoare pentru că o formație din Liga 4 va sta în fiecare etapă pentru că Petrolul Bustuchin s-a desființat.

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: