Suporteri pe teren, scaune rupte și gaze lacrimogene la meciul de la Târgu Jiu

FCU Craiova nu a avut probleme cu suporterii la meciurile disputate la Târgu Jiu dar ultima partidă programată pe Municipalul gorjean a fost una cu mari probleme, cauzate însă de rapidiști. Meciul dintre FCU Craiova și Rapid s-a încheiat cu un scandal între suporterii rapidiști și forțele de ordine care au ripostat cu gaze lacrimogene.

Un nou meci cu scandal în România, de această dată la Târgu Jiu. Din fericire pentru gazdele meciului, FCU Craiova, suporterii lor au fost cât se poate de cuminți, exceptând doar scandările rasiste pentru care clubul va primi, cel mai probabil, o amendă. Cu câteva mii de suporteri în peluză, FCU Craiova a avut parte la începutul meciului de o coregrafie specială a acestora. La final însă a apărut și scandalul, când ultraşii rapidişti nu au suportat faptul că echipa lor pierde derby-ul cu FCU Craiova şi au declanşat nebunia. Aceştia au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt pe pista stadionului, spre forțele de ordine.

O parte dintre fanii celor de la Rapid chiar au sărit din peluză pe pistă dar au făcut cale-întoarsă destul de repede pentru că jandarmii s-au organizat prompt în zona peluzei și au folosit gaze lacrimogene.

Problema a fost însă că meciul încă se juca la câțiva metri de zona respectivă și jucătorii au avut de suferit din cauza gazelor. Fapt care a dus la nervozitate din partea jucătorilor de la Rapid, iar căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, a avut chiar o altercație cu șeful dispozitivului de pe teren.

Chiar dacă nu au reușit să intre în terenul de joc, fanii celor de la Rapid au rupt și aruncat pe pista stadionului câteva zeci de scaune din plastic.

Galerie foto





Vizualizări: 1,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: