Oltenii și-au adus un stoper din Grecia

FC U Craiova nu are încă un nou antrenor principal dar a transferat un nou fundaș central. Echipa patronată de Adrian Mititelu a achiziționat un stoper format la academia lui PAOK, cu 91 de meciuri în campionatul Greciei.

Cu numai șase puncte acumulate în primele șapte etape, speranțele lui Adrian Mititelu de a se califica în play-off se diminuează. În lipsa unui antrenor principal după demiterea lui Nicolae Dică, gruparea din Bănie a transferat un nou stoper.

Apostolos Diamantis este noul fundaș central al oltenilor. Grecul este format de academia lui PAOK, echipă pentru care a adunat 62 de meciuri în toate competițiile la grupa de tineret U19.

„Bun venit, Apostolos Diamantis! Apărătorul central grec în vârstă de 23 de ani, cu înălțimea de 1.87 de metri, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune pentru încă două sezoane din partea clubului nostru. 

Diamantis a venit la echipa noastră din postura de jucător liber de contract, fiind ultima dată legitimat la clubul Istanbulspor.

Apostolos a fost format de academia echipei PAOK și a reușit performanța de a juca în rolul de căpitan pentru selecționata de tineret a Greciei, unde a strâns un număr de 27 de partide, la grupele U18, U19 și U21. În prima ligă a Greciei a jucat în 91 de meciuri! 

Diamantis este al doilea jucător grec al nostru de la revenirea în prima ligă, după Papadopoulos. FCU Craiova 1948 îi urează bun venit și îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul nostru!”, se arată în comunicatul oficial emis de FC U Craiova.

Apostolos Diamantis va purta numărul 25 la formația olteană.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: