Juniorii U17 de la CSM Târgu Jiu debutează oficial în Campionatul Național U17

Sorin Vintilescu este antrenorul care s-a ocupat sezonul trecut de cei mai mici juniori ai clubului CSM Târgu Jiu. Din noul sezon însă fostul pandur trece la un alt nivel, cel al juniorilor U17. 

Deși copiii pe care-i antrenează sunt cu un an sau doi mai mici față de majoritatea celor legitimați la acest nivel, Sorin Vintilescu consideră că generația pe care o antrenează merită să evolueze într-o competiție puternică, astfel încât să se poată pune bazele unei construcții sănătoase la CSM Târgu Jiu. Vintilescu este convins că în viitorul apropiat, după astfel de competiții, vor apărea și fotbaliști care pot face pasul către marea performanță.

”Jucăm contra unor echipe de copii născuți în 2007. La noi în echipa sunt numai copii născuți 2008-2009, deci teoretic plecăm cu șansa a doua în fiecare meci, pentru la acest nivel, un an sau doi ani diferență contează enorm. Pentru noi rezultatele contează mai puțin, important este să știm ce avem de făcut pe teren în orice situație de joc. Trebuie să le dăm credit acestor copii și cred că merită, pe măsură ce aceștia cresc, să evolueze într-o competiție puternică. CSM Târgu Jiu își propune să crească fotbaliști și sunt convins că în 2-3 ani o să și apară”, a declarat  

Sorin Vintilescu antrenor al grupei U17 a CSM Târgu Jiu.

În prima etapă, CSM Târgu Jiu U17 va juca duminică, 3 septembrie, de la ora 14.00, cu CS Giroc Chișoda. 

Partida se va disputa pe Stadionul Municipal. 

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Calin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: