Oficial al Ministerului Dezvoltării, despre o investiție din Târgu Jiu: Denotă un management îndoielnic

Bazinul acoperit de înot din municipiul Târgu Jiu nu este deschis nici în momentul de față, deși de la inaugurarea sa au trecut aproximativ șase luni. Peste câteva luni, când vara se va instala, bazinul de înot acoperit nu va mai reprezenta interes, deoarece se vor deschide ștrandurile. 

Bazinul de înot a fost construit de către Compania Națională de Investiții (CNI), din subordinea Ministerului Dezvoltării.

Gorjeanul Victor Banța, secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării și membru în Consiliul de Administrație al CNI, a spus că bazinul de înot închis de Primăria Târgu Jiu arată un management defectuos: „Avem la Târgu Jiu un bazin de înot funcțional din 28 septembrie 2022 și este unul dintre cele mai moderne din țară, deși nu este un bazin olimpic. Nu este deschis. Probabil că autoritățile locale nu conștientizează ce valoare au acolo. Eu știu că populațai din Târgu Juu dorește să aibă acces la un astfel de bazin de înot, deoarece înotul contribuie la o stare de sănătate bună. Faptul că de șase luni Primăria Târgu Jiu ține un bazin de înot închis denotă un management îndoielnic și ineficient".

Victor Banța a precizat că Primăria Târgu Jiu deține o structură prin care să administreze bazinul de înot: „Primăria are o structură înființată care să se ocupe de administrarea bazinului de înot, deaorece are în proprietate o sală de sport și un stadion. La bazinul de înot trebuie acoperite costurile".

Vizualizări: 1,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: