Iordache spune că se lucrează la modificarea planului de restructurare de la CEO

Senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a declarat că se lucrează la un plan de prelungire a termenelor de închidere a capacităților pe cărbune, până când vor fi realizate grupurile pe gaz și parcurile fotovoltaice.

Asta ar presupune modificarea planului de restructurare și avizul Comisiei Europene, ceea ce este greu de obținut, nu neaparat ca procedură, ci pentru că în afară de declarații publice nu există ceva oficial din care să rezulte că este un obiectiv serios.

Planul de restructurare și realizare a unor capaictăți fotovoltaice și pe gaze sunt în strânsă legătură. ”Din câte știu eu se lucrează acum la un plan prin care eventual să se prelungească aceste termene de aplicare a planului de restructurare până când vom avea și realizată și alternativă, adică în niciun caz să nu rămână descoperită compania cu producerea de energie”, a spus acesta la Radio Infinit.

Despre anunțul Sindicatului Energia Rovinari cu privire la organizarea de proteste, iordache a spus că: ”Eu sunt de acord ca în situația în care lucrurile se îndreaptă în această direcție, adică ca oameni să rămână fără locuri de muncă, să reacționăm cu toții și să nu se întâmple așa ceva”.


 

Vizualizări: 2,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: