Oamenii de afaceri din Motru sprijină autoritățile pentru organizarea evenimentelor de Crăciun

Legea privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, cunoscută drept „Ordonanța austerității”, a fost promulgată joi, 26 octombrie, de președintele Klaus Iohannis. Printre menţiuni se numără şi interzicerea primăriilor de a mai cheltui bani publici pentru spectacole de Crăciun, foc de artificii, Târg de Crăciun şi alte manifestări.

Deşi pe unii primari din Gorj această decizie i-a luat prin surprindere, alţii erau deja pregătiţi.

Spre exemplu, la Motru, primarul afirmă că noua ordonanţă nu îl sperie: "Pentru Motru nu este o problemă, nu a fost o problemă. Pentru noi această ordonanţă nu este o problemă pentru spectacole, n-am cheltuit bani mulţi niciodată, deci la noi este o treabă măruntă şi nu ne afectează cu nimic”.

De asemenea, edilul afirmă că a primit imediat sprijin din partea oamenilor de afaceri: " La Motru, oamenii de afaceri doar când au auzit că se întâmplă ceea ce se întâmplă, se dă această ordonanţă de reducere a sumelor necesare pentru foc de artificii şi spectacole, au hotărât ca toţi să pună mână de la mână să sponsorizeze pentru sfârşitul de an o activitate în acest sens, fie că avem ceva muzică, foc de artificii sau ce vom hotărî. Le mulţumesc pe această cale că sunt receptivi şi şi-au dat seama că numai împreună putem realiza lucruri frumoase şi ăsta este un lucru de bun augur pentru Motru. Dumnealor întotdeauna au venit alături de mine pentru a ajuta comunitatea. Pentru noi această ordonanţă nu este o problemă pentru spectacole, n-am cheltuit bani mulţi niciodată, deci la noi este o treabă măruntă şi nu ne afectează cu nimic”, a transmis Cosmin Morega pentru ziarul Pandurul.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: