O nouă parcare amenajată în Târgu Jiu

O nouă parcare va fi amenajată în municipiul Târgu Jiu! Aceasta va avea aproximativ 30 de locuri și va fi construită într-o zonă în care erau foarte multe solicitări din partea locatarilor.

Parcarea cu pricina va fi amenajată în apropierea Serviciului Județean de Ambulanță, pe un teren ce aparține Primăriei Municipiului Târgu Jiu, dar care mai mulți ani a fost folosit de SAJ Gorj. Pentru că lucrările vor presupune și mutarea unui gard, dar și eliminarea unei rampe, scoasă din uz, echipele Edilitara vor turna asfalt atât la noua parcare, cât și în curtea Ambulanței.

"Este vorba despre o mică bucată de teren, care a fost cumpărată de Primăria Municipiului Târgu Jiu de la doi cetățeni, în anul 2011, și pe care acum o vor amenaja drept parcare de reședință pentru locuitorii din această zonă. Nu ne afectează cu nimic, nu era terenul nostru. Ideea este că noi suntem beneficiarii unui efort interinstituțional benefic pentru noi prin faptul că Primăria Municipiului Târgu Jiu a găsit de cuviință să asfalteze și curtea instituției noastre, iar asta se va întâmpla în două faze. O parte va fi asfaltată astazi, iar restul în septembrie", a declarat managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru. 

Zona este una extrem de aglomerată, iar cererile numeroase pentru un loc de parcare, au determinat administrația locală să folosească terenul respectiv pentru o nouă parcare.

"Lucrăm în aceste zile pentru a amenaja această nouă parcare. Estimăm că vor fi aproximativ 30 de noi locuri de parcare, absolut necesare având în vedere numărul mare de solicitări venite din partea locatarilor", a declarat directorul Edilitara Public, Adrian Dăianu. 

Galerie foto


Vizualizări: 5,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: